групи меблів

Дитяче ліжко П К

Код товару:10057
1332800 грн
Менеджер
Група
Фото: Дитячі та Підліткові меблі
Дитячі та Підліткові меблі
Країна виробництва
Україна
Матерiал
Матеріал фарбування
Глибина, мм
900 , 1000
Ширина, мм
1850 , 2150
Висота, мм
1050
Спальне мiсце
Комплектність
Примітка до фото
У ціну товару не входить вартість матраців та інших предметів інтер`єру, не вказаних в комплектації.
Розмір
Матраци Італфлекс
Додаткові елементи
Колір
Опис
Дитяче ліжко П К випускається з високоякісного масиву дерева (сосна, ясен, дуб) і покривається сертифікованими лакофарбовими матеріалами, які безпечні для дітей. Кожне дитяче ліжко виготовляється індивідуально (розпилювання, шліфування, склейка, грунтовка, тонування/фарбування, просушка), що обумовлює неабияк тривалий термін виконання замовлення - до 3-4 тижнів.

Ми надаємо послуги з доставки, зборки і гарантійного обслуговування дитячого ліжка. При пересиланні та/або самостійній збірці меблі потребують пакування. Під частковою збіркою мається на увазі заводська збірка складних елементів: гірка-комод, висувні ящики на телескопічних направляючих та ін., оскільки при недостатньому досвіді можуть виникнути складнощі в самостійній збірці. За бажанням клієнта можлива зміна стандартних розмірів виробу (з перерахунком вартості).У зв'язку з тимчасовим завантаженням на виробництві дана модель робиться під замовлення протягом 1,5 місяця! Уточнену інформацію щодо терміну виробництва і випуску даної моделі Ви можете отримати у нашого менеджера-консультанта!

Офіс: м.Київ, б-р Вацлава Гавела, 16
Тел: telegr (093)5083333
фото, ціна, купити дитяче ліжко п к Київ, Дніпро, Львів, Буча, Ірпінь, Одеса, Бровари, Харків, Житомир, Запоріжжя, Чернігів, Черкаси