групи меблів

Ліжко розкладне ТР-1 (розкладачка)

Код товару:12955
202800 грн
Менеджер
Група
Фото: Матраци та Каркаси
Матраци та Каркаси
Країна виробництва
Україна
Система меблів
Глибина, мм
1900
Ширина, мм
800
Спальне мiсце
Навантаження, кг
100
Комплектність
з матрацом , без матраца
Опис
Ліжко для щоденного сну, місце для якого знайдеться в кожному будинку. Компактна розкладачка нового покоління практична, функціональна, зручна і часто вкрай необхідна. Сучасні технології дозволили зробити розкладне ліжко не тільки компактне, але і зручне (ортопедичний ефект за рахунок зовнішнього розташованих букових ламелей), а також довговічне (в основі каркаса - сталева профільна труба прямокутного перерізу 30*20 мм). Прогумовані ролики не дряпають підлогу і дозволяють з легкістю перевозити складене ліжко. Прогумовані ролики на підшипниках забезпечують плавність і безшумність пересування розкладного ліжка до місця зберігання.

Ліжко забарвлюється методом порошкового фарбування, стійке до подряпин та іржі. Стандартний колір фарбування - чорний (9005). Під замовлення можливо фарбування будь-яким кольором. Кожен виріб комплектується пенополіуретановим матрацом висотою 60 мм. Виріб упаковано в поліетиленову плівку і комплектується паспортом виробу і гарантійним талоном. Розкладачка виготовлена з комплектуючих українського виробництва. Відповідає українським стандартам та санітарно-гігієнічним вимогам. Гарантійний термін експлуатації - 18 місяців. При замовленні понад 5 шт. колір вироба чорний.

Офіс: м.Київ, б-р Вацлава Гавела, 16
Тел: telegr (093)5083333
фото, ціна, купити ліжко розкладне тр-1 (розкладачка) Київ, Дніпро, Львів, Буча, Ірпінь, Одеса, Бровари, Харків, Житомир, Запоріжжя, Чернігів, Черкаси