групи меблів

Двоярусне ліжко ЛД

Код товару:20024
уточнюйте у менеджера
Менеджер
Група
Фото: Дитячі та Підліткові меблі
Дитячі та Підліткові меблі
Фото: Меблі з дерева
Меблі з дерева
Фото: Меблі для дому від виробника
Меблі для дому від виробника
Країна виробництва
Україна
Матерiал
Матеріал фарбування
Глибина, мм
1040
Ширина, мм
2540
Висота, мм
1700
Спальне мiсце
Комплектність
з упакуванням , без упакування
Примітка до фото
У ціну товару не входить вартість матраців та інших предметів інтер`єру, не вказаних в комплектації.
Розмір
Стандартний , Нестандартний
Матраци Італфлекс
Інші ліжка-горища
Інші двоярусні ліжка
Додаткові елементи
Колір
Опис
Двоярусне ліжко ЛД виготовляється з високоякісного масиву дерева (сосна, ясен, дуб) і покривається сертифікованою лакофарбовою продукцією, яка безпечна для дітей. Кожне двоярусне ліжко виготовляється індивідуально (розпилювання, шліфування, склейка, грунтовка, тонування/фарбування, просушка), що обумовлює неабияк тривалий термін виконання замовлення - до 3-4 тижнів.

Двоярусне ліжко ЛД в базовій комплектації містить: захисні бортики до верхнього ліжка (можливе виготовлення бортиків до нижнього ліжка), підліжкові ящики для білизни на коліщатках стандартного розміру (глибина стандартного ящика 650 мм, збільшеного 900 мм, виріб може виготовлятися без ящиків). Вартість ліжка при нестандартній комплектації (додаткові бортики, приліжкові ящики) уточнюйте у менеджера.

Ми надаємо послуги з доставки, зборки і гарантійного обслуговування двоярусного ліжка. При пересиланні та/або самостійній збірці меблі потребують пакування. Під частковою збіркою мається на увазі заводська збірка складних елементів: гірка-комод, висувні ящики на телескопічних направляючих та ін., оскільки при недостатньому досвіді можуть виникнути складнощі в самостійній збірці. За бажанням клієнта можлива зміна стандартних розмірів виробу (з перерахунком вартості).У зв'язку з тимчасовим завантаженням на виробництві дана модель робиться під замовлення протягом 1,5 місяця! Уточнену інформацію щодо терміну виробництва і випуску даної моделі Ви можете отримати у нашого менеджера-консультанта!

Офіс: м.Київ, б-р Вацлава Гавела, 16
Тел: telegr (093)5083333
фото, ціна, купити двоярусне ліжко лд Київ, Дніпро, Львів, Буча, Ірпінь, Одеса, Бровари, Харків, Житомир, Запоріжжя, Чернігів, Черкаси