групи меблів

Полиця з дверима Ассоль™ 140

Код товару:24091
536700 грн
Менеджер
Група
Фото: Меблі для дому від виробника
Меблі для дому від виробника
Фото: Полиці та Тумби навісні
Полиці та Тумби навісні
Виробник
Країна виробництва
Україна
Система меблів
Матеріал корпусу
ДСП Ламінована 18 мм
Матерiал фасадів
МДФ (фірмова текстура 3D)
Глибина, мм
260
Ширина, мм
835
Висота, мм
1165
Вага, кг
27
Об`єм упаковок, м.куб
0,06
Кількість упаковок, п.
2
Колір корпусу
Фото: Білий
Білий
Колір фасаду
Фото: Білий дуб
Білий дуб
Призначення
для спальні, для вітальні, для передпокою, дитяча для дівчинки
Фрезерування
Фото: Асоль фрезерування
Асоль фрезерування
Фото: Асоль фрезерування
Асоль фрезерування
Фото: Асоль фрезерування
Асоль фрезерування
Фото: Асоль фрезерування
Асоль фрезерування
Опис

Сьогодні у модульній серійній системі меблів Ассоль™ запропоновано 73 базових модулів. І це не межа бо колекція постійно доповнюється новими модулями.

Безстрокова пропозиція від виробника: пропонуємо купити комплект Ассоль™ в наборі, комплектом за ціною нижчою аніж купівля кожного елементу меблів окремо. Така покупка значно вигідніша та дешевша, що допоможе зекономити сімейний бюджет.

Авторські права на меблеву колекцію Ассоль™ охороняються Законом України "Про охорону прав на знаки для товарів та послуг". Свідоцтво №280385.

Правовласниками даного фотоконтенту є замовники компанії виробника Мебель UA™, з дозволу замовників фотоконтент з житлових інтерєрів замовників публікується на цьому сайті.

УВАГА!!! Обережно - підробки, перевіряйте набір материалів по технічному опису! Оригінальна коллекція виготовлена з ламінованої древесно-стружечної плити тільки у товщині 18мм, а не 16мм. Колір корпусу не має жовтизни і має такий же білосніжний колір як і фасад. Структуроване покриття білий дуб або біле дерево (з прожилками під деревину) мають тільки фасади та стільниці, корпуси модулів виконані з кольору білий діамант і не мають різниці у кольорі з фасадом. Фірмовий МДФ 3D фасад має товщину 19мм складної форми по всім стільницям, та 16мм по всім фасадам дверей, шухляд та коронам. Усі фасади мають м'які форми soft торців та країв. Роздивитись та визначитись по меблям можна дивлячись "живі" фото з інтерєрів покупців, які представлені на цьому сайті.

Вікова группа
Додаткові умови
модульні, серійні меблі
Гарантія
3 роки
Стиль
прованс
Доставка/Оплата
Якщо не доступно на складі, то термін виготовлення 2-3 тижні.Передоплата 50-70%
Входить в комплекти
Офіс: м.Київ, б-р Вацлава Гавела, 16
Тел: telegr (093)5083333
фото, ціна, купити полиця з дверима ассоль™ 140 Київ, Дніпро, Львів, Буча, Ірпінь, Одеса, Бровари, Харків, Житомир, Запоріжжя, Чернігів, Черкаси