групи меблів

Комод Салерно KOM5S

Код товару:38749
449100 грн
Менеджер
Група
Фото: Комоди та Тумби
Комоди та Тумби
Країна виробництва
Україна
Система меблів
Матеріал корпусу
ДСП Ламінована
Матерiал фасадів
ДСП з МДФ накладками
Глибина, мм
390
Ширина, мм
470
Висота, мм
1275
Колір
Фото: Білий
Білий
Призначення
для хлопчика, для дівчинки, для двох дітей, для трьох дітей
Фурнітура
Польша
Опис

Дитячі меблі Салерно в стилі прованс- це оптимальне рішення для облаштування дитячої та підліткової кімнати. Компанія-виробник пропонує самостійно підібрати модулі або замовити готовий комплект, що містить всі необхідні елементи: ліжко, шафи, стіл, тумби та інше. Недорого купити дитячі меблі Салерно пропонується купити на цьому сайті, тут вам забезпечать кращі умови обслуговування, в тому числі під ключ з доставкою та складанням.

У чому унікальність дитячих меблів Салерно Дитячі меблі Salerno відрізняється стилістикою Провансу. Особливість дизайну - це використання білого кремового кольору в оформленні фасаду. За фото в каталозі ви можете оцінити класичний стиль з елементами модерну, який притаманний серії дитячих збірних модулів від Салерно БРВ. Салерно-це модульна колекція, що має не один варіант того чи іншого елемента.

На вибір доступні наступні елементи:
  • Ліжка;
  • Комоди;
  • Шафи (або стінки в комплекті);
  • Столи для роботи;
  • Ліжко-диван;
  • Пенал.

В якості основного матеріалу компанія використовує ДСП, а для фасаду - рамковий МДФ. Кремовий колір з приємною фактурою натурального дерева оптимально підходить для оформлення кімнати дитини чи підлітка. Особливість представлених комплектів полягає в світлому оформленні. Стиль символізує свободу і простоту, а біле дерево вже кілька років поспіль знаходиться в тренді.

Якісна фурнітура продовжує термін служби обраної продукції. Ручки тут виконані у формі морських черепашок, що робить модель більш унікальною та стилізованої. Підійде така меблі, як для хлопчиків, так і для дівчаток. Відгуки підтверджують, що стиль фірмової меблів актуальне для дітей будь-якої статі і віку. Вікових обмежень немає-за рахунок світлого оформлення та сучасної стилізації ви можете встановити модулі Салерно для дітей від 3 років. Підлітки також вважають за краще подібний стриманий, але сучасний стиль світлого оформлення.

Практичність дитячих меблів Salerno У збірні комплекти входять всі необхідні елементи для відпочинку, сну, зберігання речей (включаючи одяг), для роботи і обліки. Можливість вибору потрібних модулів дозволить створити затишний простір в приміщенні, незалежно від його розмірів. За рахунок цього актуально купувати дитячі меблі Салерно, як в приватні будинки, так і в невеликі квартири.

Часті питання про дитячі меблі Салерно Дитячі меблі Салерно - скільки товарів на вибір? В каталозі категорії міститься від 20 товарів. Які умови доставки на дитячі меблі Салерно? Яка ціна на дитячі меблі Салерно?

Додаткові умови
модульні, серійні меблі
Гарантія
2 роки
Стиль
прованс
Доставка/Оплата
Якщо товар не доступний, то термін виготовлення складає 2-3 тижні. Передоплата 50-70%
Офіс: м.Київ, б-р Вацлава Гавела, 16
Тел: telegr (093)5083333
фото, ціна, купити комод салерно kom5s Київ, Дніпро, Львів, Буча, Ірпінь, Одеса, Бровари, Харків, Житомир, Запоріжжя, Чернігів, Черкаси