групи меблів

Геймерський ігровий стіл ZEUS Viking-1L 10 шухляд

Код товару:50668
1375500 грн
Менеджер
Група
Фото: Столи та Надставки
Столи та Надставки
Країна виробництва
Україна
Матерiал
ЛДСП
Глибина, мм
920
Ширина, мм
1800
Висота, мм
760
Опис
СТІЛ ГЕЙМЕРСЬКИЙ (ІГРАВИЙ) ZEUS™ VIKING-1L - підвищена зручність та ергономічність створить зручну та комфортну робочу зону.
Основна відмінність столу VIKING-1L від інших геймерських столів – його величезні розміри. Поверхня стільниці столу VIKING-1L має розмір 180 см за довжиною та 85 см за глибиною (глибина стільниці 80 см). На такій величезній стільниці з легкістю поміститься кілька великих моніторів, колонки, великий килимок геймера, мишка і всі необхідні аксесуари для роботи або гри за комп'ютером.

ЕРГОНОМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Не тільки геймери, а й люди таких професій як дизайнери, програмісти, блогери, офісні працівники щодня працюють багато годин поспіль за столом. Через специфіку своєї діяльності такі люди ведуть малорухливий спосіб життя, як наслідок це веде до частих проблем зі здоров'ям. Основне навантаження лягає на хребет та на суглоби! Тому в таких випадках дуже важливо вибрати правильні меблі для створення безпечного та комфортного робочого місця. Особливу увагу потрібно приділити кріслу і, звичайно, столу. Конструкція столу VIKING-1L дозволить досягти максимального комфорту та безпеки при тривалій роботі за столом. Одна з головних ергономічних властивостей, якими володіє стіл ZEUS VIKING-1L - це правильний виріз у вигляді трапеції на стільниці. Такий виріз дозволяє повністю класти руки на стіл, що значно знижує навантаження на суглоби та запобігає затіканню рук та розвитку тунельного синдрому. Під столом між двома тумбами є чимало місця – 80 см за шириною та 80 см за глибиною. За таких розмірів Вам нічого не заважатиме, і Ви зможете розташуватися з максимальною зручністю.

СТІЛЬНИЦЯ
- На поверхні стільниці, по обидва боки є отвори для кабелів – кабель канал. Це дозволяє акуратно вивести дроти в одному місці.
- З правого боку в стільницю вбудований USB-hub з трьома портами USB Цей пристрій позбавить Вас необхідності тягтися до системного блоку для підключення USB-пристрою.
- розмір стільниці 180 х 85 см. - спеціальна ергономічна ніша.

ОРГАНАЙЗЕР
З заднього боку столу, за тумбами, є дві приховані ніші – органайзери. У них можна сховати все, що заважає і захаращує робочу зону - дроти, розетка, роутер, безперебійник і т.д. За бажання туди можна навіть поставити системний блок. У комплекті поставляються кріплення для проводів, за допомогою яких ви зможете акуратно прикріпити дроти до столу. Організатор допоможе Вам організувати акуратно та правильно робочу зону.

ВИСУВНІ ШУХЛЯДИ
- 10 висувних шухляд з направляючими повного висування з доводчиком
- Тумба з доводчиком

ВАРІАНТИ ВИКОРИСТАННЯ
- Ігровий (геймерський) стіл
- Комп'ютерний стіл
- Письмовий стіл
- Офісний стіл

Дана модель столу може бути виготовлена в інших розмірах та кольорах.

Ігровий стіл ZEUS™ VIKING-1L має висновок Санітарно-епідеміологічної служби (СЕС) України. 
Офіційна гарантія складає 18 місяців. Після закінчення гарантійного терміну, при пошкодженні або деформації виробу, є можливість замінити пошкоджену деталь.
Наявність на складі
Виготовлення на протязі 7 днів
Офіс: м.Київ, б-р Вацлава Гавела, 16
Тел: telegr (093)5083333
фото, ціна, купити геймерський ігровий стіл zeus viking-1l 10 шухляд Київ, Дніпро, Львів, Буча, Ірпінь, Одеса, Бровари, Харків, Житомир, Запоріжжя, Чернігів, Черкаси